Castellano

Marimorena, Millor Restaurant del Baix Llobregat

15
gen
2020

El restaurant liderat pel xef Albert Mendiola i Patricia Torres a Sant Boi de Llobregat, és el Millor Restaurant del Baix Llobregat. I és que, Marimorena (ubicat a la Ronda Sant Ramón de Sant Boi) ocupa el número 1 de la primera Guia “Els 50 Millors Restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet”, editada per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT).

Marimorena ha estat triat gràcies a l’ús dels productes de proximitat, la tècnica detallista i el servei  acurat i un local cuidat al detall. De fet, l’Albert Mendiola és un gran defensor del producte del Parc Agrari del Baix Llobregat, així com dels petits productors, amb els que treballa des de que va inaugurar Marimorena al 2012. “No m’esperava el premi, ha estat una gran sorpresa per a mi. De fet, jo no sóc cuiner de rànquings i premis, perquè considero que avui, tots els que treballem amb els productes del nostre entorn, hauríem d’estar aquí recollint aquest premi”, va declarar el cuiner al rebre la distinció de mans de la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà. 

La guia “Els 50 millors del Baix Llobregat i l’Hospitalet” neix de la mà de l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme), per enaltir la comarca a través de la gastronomia.  La guia reuneix 50 restaurants que cultiven el gust pel plaer, la qualitat culinària i una proposta gastronòmica amb els productes de proximitat i els seus productors com a referència. La guia, segons l’AGT, “és fruit de dos anys de treball, de buscar i rebuscar, de tastar llocs i preguntar, de contrastar, i finalment de la visita als restaurants de 10 persones de diferents àmbits (periodistes, bloggers, xefs, sommeliers,…) que han tastat les propostes gastronòmiques de 75 restaurants, d’entre els quals en surt una classificació amb els 50 millors”.

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.