Castellano

Marimorena BCN

Aquest juny de 2018 estem d’estrena, perquè portem la nostra cuina, la cuina de proximitat, basada en els productes del nostre entorn (Sant Boi i el Parc Agrari del Baix Llobregat), fins al cor de Barcelona amb l’obertura del nou restaurant Marimorena BCN.

Situat al carrer Loreto 24-26, a dos passos de la plaça Francesc Macià, el local disposa de més de 300 metres quadrats, on donem servei fins a 60 comensals, en àmplies i espaioses taules, perquè gaudis de més intimitat.

El nostre xef, Albert Mendiola, vol dotar d’una personalitat pròpia i diferent a Marimorena BCN. Per això, no imitarà al seu germà major santboià, encara que sí s’inspirarà en ell.

La carta, amb uns 15 plats, anirà variant en funció de la disponibilitat dels ingredients segons la temporada i el mercat; així mateix, oferirem un menú degustació d’uns 7 plats a 35€, per poder provar una mica de tot; un menú executiu de dilluns a divendres al migdia, d’uns 25€; i un nou menú vegetal, de 5 o 6 plats a 30€, on el xef deixarà volar la seva imaginació i la seva màxima creativitat.

MARIMORENA BCN
C/Loreto, 24-26. Barcelona
Reserves: reservasbcn@marimorena.es    /   931 19 09 47