Castellano

Marimorena Tapas

Marimorena Tapas és l’espai culinari on el xef Albert Mendiola i el seu equip ofereixen la seva versió més canalla, informal i divertida, basada en tapes, platerets i altres divertimentos.

La taverna està situada al costat del restaurant barceloní, al carrer Loreto núm. 22, i connecta amb Marimorena BCN per l’interior, per si algun client comença prenent unes tapes i acaba assaborint pausadament un menú més llarg i creatiu de cuina del Baix Llobregat en Marimorena BCN.  I també està situada al costat del restaurant santboià, en la Ronda Sant Ramón 149 de Sant Boi.

En Marimorena Tapes es pot assaborir des de les ja mítiques patates braves engofrades, fins a altres tapes amb un toc personal del xef: croquetes casolanes, ensalada russa amb ous de guatlla fregits, sardina fumada amb pa rústic torrat a la brasa i perles d’oli, tomàquets adobats amb ventresca de tonyina, sèpia “a feira” amb patates a la brasa, ous trencats amb patates casolanes i pernil o foie, tires de porc ibèric a la brasa amb coca del Casar,  cap i pota, caragols a la llauna… L’oferta es marida amb cerveses de barril (Estrella Damm, IPA i Túria), o d’ampolla, vermuts artesans i vins a copes.

A més, l’oferta es completa amb diversos menús especials: Menú Tapeo (22€) i Menú Taverna (32,50€); i per als més exigents i sibarites, la Proposta Mendiola (que inclou “txuletón” de boví a 49€).