Castellano

La carxofa, gran protagonista en Marimorena BCN i Sant Boi

18
feb
2019

Ha arribat una de les èpoques de l’any favorites per a Albert Mendiola. Perquè és temporada decarxofes, “la reina” del Parc Agrari del Baix Llobregat, i “la gran monarca” també de l’oferta gastronòmica de Marimorena BCN i Sant Boi fins que arribi la calor de la primavera. Perquè en època hivernal, la carxofa està en el seu millor moment i això ho sap bé el xef santboià. Per això, assegui orgull en poder oferir al comensal barceloní el Menú Carxofa, un menú elaborat a base de set plats amb la carxofa com a protagonista. 

En el Menú Carxofa (33€) Albert Mendiola demostra que es pot aprofitar tot d’aquesta verdura, fins i tot aquestes fulles que després de passar pel forn rebutgem. Així ho fa en la sopa de ceba i carxofa amb ou i tòfona, que elabora amb pols de fulles de carxofa al forn, que infusiona en taula davant el comensal. A aquest espectacular plat, li acompanyen, entre altres, suculentes elaboracions com: la Truita de carxofa, amb “puntillita” d’ou i llentia beluga (o habita baby); el Bunyol de carxofa; la Royal de carxofa, suc de rostit de carxofa, ceba i xips; la Flor de carxofa amb cor de foie, “pistils” i perles d’agredolça de riesling; el Trinxat de carxofa amb col kale i botifarra del perol; el Fricandó d’albergínia, patates, bolets i carxofes i unes sorprenents postres, el Flam de carxofa o el Bombó de carxofa.

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.