Castellano

Ultimes noticies

 • Marimorena, Millor Restaurant del Baix Llobregat

  El restaurant liderat pel xef Albert Mendiola i Patricia Torres a Sant Boi de Llobregat, és el Millor Restaurant del Baix Llobregat. I és que, Marimorena (ubicat a la Ronda Sant Ramón de Sant Boi) ocupa el número 1 de la primera Guia “Els 50 Millors Restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet”, editada per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT).

  Marimorena ha estat triat gràcies a l’ús dels productes de proximitat, la tècnica detallista i el servei  acurat i un local cuidat al detall. De fet, l’Albert Mendiola és un gran defensor del producte del Parc Agrari del Baix Llobregat, així com dels petits productors, amb els que treballa des de que va inaugurar Marimorena al 2012. “No m’esperava el premi, ha estat una gran sorpresa per a mi. De fet, jo no sóc cuiner de rànquings i premis, perquè considero que avui, tots els que treballem amb els productes del nostre entorn, hauríem d’estar aquí recollint aquest premi”, va declarar el cuiner al rebre la distinció de mans de la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà.  Read more

 • Marimorena Tapas. Anem de tapes!

  Aquest estiu l’hem estrenat amb una gran novetat: Marimorena Tapas, on el nostre xef Albert Mendiola i el seu equip oferiran “la seva versió més canalla, informal i divertida”, basada en tapes, platets i altres diversions gastronòmiques.

  La flamant taverna està situada al costat del restaurant barceloní, al carrer Loreto núm.22, i fins i tot es connecta amb Marimorena BCN per l’interior, per si algun client comença prenent unes tapes i acaba assaborint pausadament un menú més llarg i creatiu de cuina del Baix Llobregat en Marimorena BCN.  Marimorena Tapes,però, també obrirà portes al costat del nostre restaurant santboià. En poques setmanes, al costat de la nostra casa mare, Marimorena de la Ronda Sant Ramon 151 de Sant Boi, també estrenarem aquesta nova versió de la cuina de proximitat de Mendiola, en versió tapes i platets.

  Read more

 • Regala Marimorena, tasta Marimorena

  Qualsevol excusa per a degustar la cuina d’Albert Mendiola és bona, però quan hi ha alguna cosa que celebrar, l’ocasió encara val més la pena.

  El 5 de maig, Dia de la Mare, celebra-ho en les nostres taules, o celebra-ho obsequiant-li amb un menú degustació per a assaborir quan ella vulgui en algun dels nostres restaurants. Amb les nostres caixes de regal, segur que la sorprendràs.

  En Sant Boi, fins al 26 de maig podrà gaudir de les IV Jornades Eno-Gastronòmiques del Baix Llobregat. Tartar de maduixes i rúcula amb sardina fumada, brandada de bacallà a la romana amb amanida d’espàrrecs, tomàquet verd adobat i rossinyols, “tumbet” de verdures amb ventresca de tonyina confitada i oliva negra “morta”, arròs d’ànec amb ceps i llesca amb ou amb gelat de llet de cabra. Aquests són els plats que podrà maridar amb vins i caves com Titiana Montealegre, Raventós d’Alella Galàctica, Brunus o Fora del Ramat. Read more

GRÀCIES PEL VOSTRE RECONEIXEMENT

Gràcies a les vostres opinions ens han concedit el Certificat d’Excel·lència 2017!

“>

Els nostres plats

Horari

Dilluns a Diumenge

13.00 a 15.45

Divendres i Dissabte

20.30 a 23.00

Esdeveniments