Castellano
Delivery

Ultimes noticies

 • MARIMORENA, ‘obert en la nova normalitat’

  A Marimorena ens adaptem als nous temps i a la “nova normalitat”. Les nostres ganes de continuar oferint la millor cuina del Parc Agrari del Baix Llobregat ens ha empès a no deixar de treballar aquests mesos (amb servei de delivery i de take away), però ara continuem fent-ho amb el restaurant obert.

  Des del passat 27 de maig ja tenim a la teva disposició la nostra terrassa i el nostre local, perquè puguis assaborir la cuina del nostre xef, Albert Mendiola, a l’aire lliure còmodament. Amb totes les mesures d’higiene i seguretat per a la teva tranquil·litat i la del nostre equip, t’oferim cada setmana exquisits plats i platerets perquè gaudis com sempre de la nostra gastronomia. Obrim de dimecres a diumenge al migdia (de 13.00 a 15.30h), i de dimecres a dissabte a la nit (de 20 a 22.30h.)

  No oblidis fer la teva reserva per a no quedar-te sense la teva taula. T’esperem!

   

 • Coneixes el nostre servei de Delivery i Take Away?

   

   

  Si vols gaudir de la cuina d’Albert Mendiola a casa teva  i donar-te un capritx, de DIMECRES A DIUMENGE al migdia y les nits de DIMECRES A DISSABTE, pots fer-lo. És molt senzill, només has de fer la teva comanda a l’enllaç www.tumenuweb-login.com/api/fb/n5_owl . Encantats, t’ho preparem i pots venir a recollir-ho al local o demanar que te’l portem a casa. És fàcil, oi?

  I si celebres alguna cosa, et podem preparar un pastís, això si, ens has d’avisar 48 hores abans per a poder fer-ho expressament per a tu. Què més es pots demanar? A gaudir!

   

   

   

   

   

   

   

   
 • Marimorena, Millor Restaurant del Baix Llobregat

  El restaurant liderat pel xef Albert Mendiola i Patricia Torres a Sant Boi de Llobregat, és el Millor Restaurant del Baix Llobregat. I és que, Marimorena (ubicat a la Ronda Sant Ramón de Sant Boi) ocupa el número 1 de la primera Guia “Els 50 Millors Restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet”, editada per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT).

  Marimorena ha estat triat gràcies a l’ús dels productes de proximitat, la tècnica detallista i el servei  acurat i un local cuidat al detall. De fet, l’Albert Mendiola és un gran defensor del producte del Parc Agrari del Baix Llobregat, així com dels petits productors, amb els que treballa des de que va inaugurar Marimorena al 2012. “No m’esperava el premi, ha estat una gran sorpresa per a mi. De fet, jo no sóc cuiner de rànquings i premis, perquè considero que avui, tots els que treballem amb els productes del nostre entorn, hauríem d’estar aquí recollint aquest premi”, va declarar el cuiner al rebre la distinció de mans de la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà.  Read more

GRÀCIES PEL VOSTRE RECONEIXEMENT

Gràcies a les vostres opinions ens han concedit el Certificat d’Excel·lència 2017!

“>

Els nostres plats

Horari

Dimecres a Diumenge

13.00 a 15.15

Dimecres a Dissabte

20:00 a 22:30

Esdeveniments