Castellano

Albert Mendiola, en Alimentaria 2018, la Fira Arrels de Menorca i la Festa Alicia’t

20
abr
2018

Aquest és l’any del nostre xef Albert Mendiola, que des que fos designat Cuiner de l’Any 2017 en el Fòrum de Girona, no ha parat de col·laborar amb fires i esdeveniments gastronòmics. En els últims dies, ha tingut el plaer de mostrar la seva cuina de proximitat en dues de les principals fires professionals. D’una banda, s’ha estrenat en Alimentària 2018, oferint dos showcookings en el stand Catalonia Food & Gastronomy HUB, de Prodeca.

Primer ha presentat, amb la xef Susana Aragó, la cuina de re-aprofitament amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, entre ells el pollastre Pota Blava. Seguidament, ha ofert un showcooking en l’escenari central del stand, on ha presentat la seva cuina basada en els productes del seu entorn, de Sant Boi.
I pocs dies abans, va oferir també una altra demostració de cuina en directe en la Fira Arrels, de Menorca.
La propera cita, un quatre mans a la ciutat marroquina de Chefchauen al costat de la cuinera Sofia, i el 29 d’abril, un nou cooking a la festa Alicia’t, en Sant Benet de Bages.

No Comments

Leave a Reply