Castellano

Ultimes noticies

GRÀCIES PEL VOSTRE RECONEIXEMENT

Gràcies a les vostres opinions ens han concedit el Certificat d’Excel·lència 2017!

“>

Els nostres plats

Horari

Dilluns a Diumenge

13.00 a 15.45

Divendres i Dissabte

20.30 a 23.00

Esdeveniments

  • III Jornades Eno-Gastronòmiques del Baix Llobregat

    21
    Apr 2018
    Saturday
    • Del 21 d'abril al 20 de maig, Marimorena participa a les III Jornades Eno-Gastronòmiques del Baix Llobregat amb un menú especial elaborat amb productes de la comarca. Ingredients KM0, que són els que defineixen la nostra cuina.
      
      
    • Bunyols de carxofa i Truita de carxofa, patata, kale, llentia beluga, patata, punta de clara d'ou
      
    • Calçot amb romesco
      
    • Coca de pa a la brasa amb albergínia escalivada i anxova del Cantàbric
      
    • Calamar farcit amb tires d'orella de porc
      
    • pèsols a la brasa, amb tripa de bacallà
      
    • Cua de bou desossada.
    • Pinya rostida, iogurt grec i nous
      
    • Celler a triar entre:
      
      Mont-Ferrant. Agustí Vilaret (DO Cava)
      Cellers Basagoiti .Basagoiti Blanc (D.O Q. Rioja)
      Guig Negre (D.O.Q. Priorat)
      Tionio Criança (DO Ribera de Duero)
      
    • 50 €(Menú disponible nits i caps de setmana. Entre setmana, sota reserva)
      
    • 35 € Menú reduït (disponible de dilluns a divendres)